O nama

O NAMA

Mi smo stručan i iskusan tim koji se dugi niz godina bavi tekstilnim inženjerstvom.

Proizvodnjom pamučnih trikopletenina počeli smo da se bavimo 1991. godine, kao mala porodična firma. Naš prvi pogon bio je smešten u pomoćnoj prostoriji porodične kuće i bavio se samo pletenjem na 5 kružnopletećih mašina.

Dugogodišnjim radom i napredovajem, proširili smo svoju delatnost na kompletnu proizvodnju materijala sa doradom i završnom stabilizacijom – od sirovog prediva do gotovog materijala. Danas, naša firma obuhvata  4 pogona sa preko 150 mašina i aparata, laboratoriju, upravnu zgradu, brojne magacine…

Želimo da svojim kupcima ponudimo apsolutno najbolju uslugu – počevši od neprikosnovenog kvaliteta materijala do prijatne komunikacije u procesu naručivanja i isporuke robe.

Naš tim predano radi na ovom cilju. Konstantno se edukujemo u svojim stručnim oblastima, istražujemo svetsko tržište i pratimo savremene svetske tokove u proizvodnji, farbanju i doradi pamučnih pletenina.

Proširujemo kapacitete tehnološkog parka uvođenjem nove opreme, mašina i aparata, modernizovanih po savremenim tehnologijama u proizvodnji pletenine.

Uvodimo nove standarde i poslovne prakse kroz različite sertifikacije kako bi naš proizvod bio konkurentan i prepoznatljiv po kvalitetu, ne samo na lokalnom i regionalnom nivou, već i na svetskom tržištu.

Znamo da će kvalitet našeg proizvoda u mnogome doprineti kvalitetu vašeg gotovog proizvoda. Zbog toga naš inženjerski tim prati inovacije u svetu tekstila i obezbeđuje najkvalitetnije predivo, boje i pomoćna sredstva.

Naša ljubav i posvećenost poslu učinili su nas liderom u proizvodnji kvalitetnih pamučnih pletenina.

OPŠTE

SIROVINA

Kompakt i češljano predivo poreklom iz Indije i Turske od 100% pamuka

PLETIONA

Preko 50 kružnopletećih mašina od posebno odabranog prediva proizvodi materijale različitih prepletaja, širina i finoća u skladu sa vašim zahtevima.

FARBARA

lzaberite nijansu vašeg materijala iz našeg kataloga sa proverenim i uzorkovanim recepturama, ili nam donesite uzorak boje kakvu želite i naši tehnolozi će analizom i ispitivanjem napraviti unikatnu recepturu samo za vaše potrebe!

Potreban vam je siguran i pouzdan partner?